tiistai 23. syyskuuta 2014

Galluppia (tai jotain)

Hei, sinä blogin satunnainen tai vakituinen (ehheheh) lukija!

Otapa rento asento ja tuumi hetki miten (ja miksi) ihmeessä olet ajautunut tälle sivulle? Kävikö kenties facessa, twitterissä, tai muussa sosiaalisessa mediassa roikkuminen tylsäksi, ja päätit tsekata millaisia kuraa kaverisi (?) ovat viime aikoina jakaneet? Menit sitten vielä klikkaamaan tänne osoittavaa linkkiä. Nyt varmaan ihmettelet mistä pirusta on kyse? Nii-i, mitäs klikkasit! Eikä sinulla mitään oikeita kavereita ole (kuten ei meilläkään). 

Jos keksit syyn täällä luuhaamiseen ja se on mielestäsi hyvä ja pätevä, niin kerro se ihmeessä meillekin! Emme näet ole vielä keksineet yhtään syytä miksi joku vaivautuisi tätä blogia lukemaan (ellei se sitten ole vaki-taiteilijamme tekemät mahtavat visuaaliset elämykset joita myös kuviksi kutsutaan).  

Kun olet saanut syvällisen itseanalyysin tehtyä, mieti ihan vakavasti aiotko tosiaan jatkaa höpinöidemme seuraamista. Emme ota minkäänlaista vastuuta blogin mahdollisesti aiheuttamista henkisistä tai fyysisistä ongelmista.

Jos kuitenkin ole poikkeuksellisen rohkea (tai tyhmä) yksilö. niin jatka seuraamista ja kärsi kanssamme! Juhlan kunniaksi tarjoamme taiteilijan viimeisimmän työn. Olkaa hyvä!


2 kommenttia: